Mijn websites zijn zo gebouwd dat
ze goed vindbaar zijn in de zoekmachines

Pin It
Extra

Ik geef advies

Duizelt het je soms al je leest of hoort wat je allemaal moet doen om je website te perfectioneren? Afkortingen en begrippen vliegen je om de oren: seo, sea, branding, pages, liken, social media, usability enzovoorts. Lastig om je erin te verdiepen als je druk bezig bent je geld te verdienen met heel andere zaken. Gelukkig kan ik je helpen!

Ik geef advies over alles dat jij nodig hebt om jouw website succesvol te maken. Ik weet hoe een website beter vindbaar wordt, meer bezoekers trekt en,uiteindelijk, meer opbrengt.

Een website moet voor je werken!

Een website is een fantastisch middel om een bedrijf goed in de markt te zetten. Een website die echt voor je werkt, moet voldoen aan de volgende eisen:

  • Goed vindbaar zijn in de zoekmachines
  • De WOW-factor hebben
  • Gebruiksvriendelijk en makkelijk te bedienen zijn
  • Te gebruiken zijn op mobiele platforms
  • Mensen enthousiast maken
  • Uitnodigen tot klikken
  • Jouw Omzet verhogen

Een heel pakket aan eisen waar ik je bij kan helpen.

Projectleiding

Een website is het visitekaartje van een bedrijf of organisatie. Internetcampagnes kunnen een waardevolle bijdrage leveren aan het succes van jouw website. Maar als bedrijf is het vaak lastig om een website, papieren media en social media goed in te zetten. Resultaat boeken op het internet vereist kennis en expertise op het gebied van internetstrategie, usability, zoekmachines, creëren van conversie enzovoorts. Vaak hebben bedrijven deze kennis zelf niet of onvoldoende in huis. Ik kan je helpen met op resultaat gerichte projectbegeleiding: van concept tot succesvol eindresultaat.

Zichtbaar op het internet
Wil je beter zichtbaar worden? Neem contact op.