• Ik ontwerp en bouw websites voor
  desktop, tablet en smartphone

 • Ik bouw mijn websites met
  html5, css3 & JQuery

 • Integratie met social media en online branding
  zijn voor mij vanzelfsprekend

 • Ik geef advies over online branding
  en begeleid projecten

Brikki, crowdsourcing voor kinderen

brikki

Meer dan een week geleden (al weer) was ik de hele donderdag aanwezig bij het 'Social media in One day' event in het Spant te Bussum. Het was een interessant programma met als onbetwistbaar hoogtepunt de presentatie van trendspotter Magnus Lindkvist (geweldige vent). Praatjes over social media strategieën, crowdsourcing, communities, conversie, leads en mobiele platforms vulden mijn hoofd en inspireerden me. De kleine zaaltjes van het Spant waren tot de nok gevuld. Bij de presentatie 'social media voor kinderen' daarentegen zat er maar een handjevol mensen in de hele grote zaal. Dat was jammer want juist die presentatie heeft mij die dag het meest geraakt: het verhaal over Brikki.

Reacties 4 | Bekeken: 137274 | Lees meer...

Responsive webdesign

responsive webdesign door ethan-marcotteNaast html5 was ‘Responsive webdesign’ hét buzzwoord van 2011 in webdesign-wereld. Ik had al het een en ander gelezen over deze manier om websites te ontwerpen, maar gisteren ben ik er dan toch eindelijk aan toegekomen het boek ‘Responsive webdesign’ van Ethan Marcotte (de bedenker van de term) te lezen. Ik heb het in één ruk uitgelezen. Interessante materie en heel duidelijk uitgelegd. Marcotte schrijft ook heel grappig. Ik begrijp best dat zijn boek binnen korte tijd zo populair is geworden.

Reacties 6 | Bekeken: 53339 | Lees meer...

Rennen. Ook dat nog!

schoenenAlsof ik het nog niet druk genoeg heb, ben ik vastberaden om te gaan hardlopen. Zo'n 20 jaar geleden deed ik het dagelijks: half zeven op, op, op! Fris uit de veren, strakke broek en renschoenen aan en naar buiten. Ik woonde toen in Amsterdam Zuid in de Pieter Aertszstraat en sportte behoorlijk veel. Hardlopen vond ik gewoon een goed begin van de dag! Had ik daarna het heerlijke gevoel dat ik al het nodige had gedaan. Beetje verslaafd, dat wel.

Reacties 1 | Bekeken: 12666 | Lees meer...

Draw Something!

Restaurant PolderGisteren terwijl we in restaurant Polder op ons voorgerecht wachtten, hebben we om de tijd te doden Draw Something op onze iPhones gezet. Nieuwsgierig of het echt zo leuk is. Onmiddellijk aan het tekenen geslagen en wat blijkt? Draw Something is alles wat het belooft: makkelijk te begrijpen, grappig en heel verslavend.

Reacties 3 | Bekeken: 39688 | Lees meer...

De 3-D desktop

Voorwerp uit een 3D printerVorig jaar hebben we een gloednieuwe 3D Samsung LED televisie gekocht. Fantastisch haarscherp beeld waar ik wel heel erg aan heb moeten wennen. De mogelijkheid om 3D te kijken hebben we tot nu toe nog niet uitgeprobeerd. We hebben maar 2 heel dure brillen voor 6 personen. Bovendien blijkt het erg lastig om 3D films te bemachtigen! Het lijkt al de normaalste zaak van de wereld: 3D. Met het gezin gaan we uitsluitend nog naar 3D-films (leuk met die harde ongemakkelijke brillen op ons hoofd); mijn zoon heeft een 3D Nintendo; binnenkort krijgen we vast een 3D printer en ook de 3D smartphone staat op het verlanglijstje.

Reageren | Bekeken: 22316 | Lees meer...
<< Start < Vorige 1 2 3 Volgende > Einde >>

Lydie PolakDagelijks bezig met websites, social media, zoekmachines, Google, e-marketing en branding. Verder kan ik niet genoeg krijgen van films, detectives (ja, ook Midsommer Murders), boeken, pinnen, bloggen, mijn gezin, katten en mijn iPhone. Benieuwd naar mijn werk? Kijk dan op mijn website www.lydiepolak.nl.