Websites die altijd goed voor de dag komen

Ik bouw websites die in alle browsers en
op mobiele platforms goed voor de dag komen!

Pin It

Ik bouw websites

Bezoekers komen op verschillende manieren op jouw website terecht. Sommigen zitten in de trein op weg naar hun werk en zien jouw website op hun i-phone; anderen zijn druk aan het werk achter hun pc als ze op jouw site terechtkomen. Je snapt het zeker al. Het is belangrijk dat jouw website onder alle omstandigheden goed voor de dag komt!

Browsers

Ken jij ze al? Internet Explorer, Firefox, Chrome, Safari en Opera: de meest gangbare browsers. Jouw website moet er in al deze browsers hetzelfde uitzien en dezelfde werking hebben. Een website moet browser-compatible zijn.

Bij het bouwen van mijn websites zorg ik ervoor dat de code in alle browsers goed getoond wordt. Kleine correctie: alle browsers behalve Internet Explorer 6!

Mobiel

Wist je dat steeds meer bezoekers jouw website vinden op een mobiel apparaat? Het gebruik van smartphones en tablets neemt een ware vlucht. De voorspelling is dat binnen 4 jaar het grootste deel van het internetverkeer plaatsvindt via mobiele platforms.
Ik bouw mijn websites met de nieuwste technieken en volgens geldende richtlijnen. Dit garandeert dat jouw website ook op mobiele platforms als smart phones en tablets goed presteert.

Zoekmachines en toegankelijkheid

Geldige en gestructureerde code is belangrijk voor jouw vindbaarheid. Een goed gebouwde website kan goed worden doorzocht door de zoekmachines (Google). Dat heeft een positief effect op jouw positie in de zoekresultaten.

Bij het bouwen let ik ook op toegankelijkheid voor mensen die met een beperking op jouw website terecht komen, bijvoorbeeld blinden en slechtzienden. Ik ben uitstekend op de hoogte van de webrichtlijnen die garanderen dat een website niemand uitsluit.

Bekijk mijn portfolio
Vragen over mijn werk? Neem contact op.
referenties
Tevreden klanten aan het woord.

7 dingen over mijn websites:

  1. Volgens geldende richtlijnen
  2. Ondersteuning van alle gangbare browsers
  3. Ook voor mobiele platforms
  4. HTML5 en CSS3
  5. Aandacht voor toegankelijkheid
  6. Goed vindbaar in zoekmachines
  7. Voorzien van Joomla! of Wordpress als je dat wilt