Ik ontwerp gebruiksvriendelijke websites
die heel goed gevonden worden!

Pin It

7 dingen over mijn werkwijze:

  1. Gratis 1e afspraak
  2. Offerte uitbrengen
  3. Plan van aanpak
  4. Wireframes
  5. Concept ontwerp
  6. 1e oplevering grafisch ontwerp
  7. 2e oplevering grafisch ontwerp

Meer weten over de mogelijkheden? Vul het contactformulier in.

Ik ontwerp websites

Bij elke opdracht maak ik een sprankelend ontwerp, volledig op maat. Ik vindt het belangrijk dat ik iets maak waar jij als opdrachtgever 100% tevreden over bent. Het ontwerp moet echt passen bij datgene dat je met jouw website wilt bereiken. Daarom vind ik jouw inbreng heel waardevol.

Ik neem de tijd om goed te luisteren naar wat jij echt wilt en maak op basis daarvan een ontwerp dat helemaal bij jou past. Hierbij is gebruiksvriendelijkheid voor mij vanzelfsprekend.

Gebruiksvriendelijke websites

Onderzoek wijst uit dat een mooie vormgeving de aandacht van een bezoeker langer vasthoudt. Wanneer jouw website er uitspringt, is dat dus een voordeel.
Na die eerste indruk zijn andere aspecten van een website belangrijk. Staat het logo op de juiste plek? Is in een oogopslag duidelijk welke informatie er te vinden is? Wat kun je doen op de pagina? Al deze vragen hebben te maken met de 'usability' van een website. Bezoekers moeten snappen hoe jouw website werkt en snel de informatie vinden die ze zoeken.

Social media en interactie

Naast usability, is bij het ontwerp van een website de eventuele integratie met social media iets om rekening mee te houden. Hoe kunnen kanalen als Twitter, Facebook en LinkedIn helpen om jouw merk of naam goed in de markt te zetten? En waar moeten de links naar jouw profielen staan?

Bezoekers vinden interactie op een website belangrijk. Ze willen kunnen reageren op wat jij ze allemaal vertelt. Soms is het ook mogelijk dat ze zelf een bijdrage leveren aan de inhoud. Als jij een interactieve website wilt, dan houd ik daar rekening mee in het ontwerp.

Ontwerpen die zich aanpassen

Steeds meer bezoekers bekijken het internet niet meer vanachter een bureau maar ook op de bank, in de trein, aan de eettafel en in het café. Mobiele platforms worden steeds belangrijker. Smart phones en tablets stellen andere eisen aan het ontwerp van een website. Ik houd hier rekening mee bij het bedenken van een website. Jouw website moet zowel op een groot beeldscherm als op een mobiele telefoon, goed te bedienen en te lezen zijn. Deze manier van ontwerpen wordt ook wel 'responsive webdesign' genoemd.

Huisstijl

Om van je website echt een succes te maken en bezoekers te trekken, heb je natuurlijk ook andere, niet-digitale publiciteitsmaterialen nodig. Ik kan je helpen met het ontwikkelen van een huisstijl, het ontwerpen van een logo en het drukken van visitekaartjes en flyers.