Hallo, mijn naam is Lydie Polak

Pin It

Over mij

Nooit wat met mijn doctoraal nieuwe geschiedenis gedaan en dus eigenlijk mislukt als wetenschappelijk journalist! Wel altijd heel blij geweest met de keuze voor de ICT en het internet. Na een carrière als software-ontwikkelaar bij Cap Gemini bekeerd tot het maken van websites. Nu dagelijks bezig met alles dat met de online wereld te maken heeft: html, css, JQuery, social media, zoekmachines, Google, e-marketing en branding.

Verder kan ik niet genoeg krijgen van films, detectives (ja, ook Midsommer Murders), boeken, pinnen, shoppen, hardlopen, bloggen, mijn gezin, katten en mijn iPhone. En als je wilt weten wat ik daar allemaal van vind, lees dan mijn blog 7 Dingen!

Communicatief en technisch talent

Wat mij kenmerkt in mijn werk is dat ik creatief denken combineer met uitstekende communicatieve vaardigheden en een bovengemiddeld technisch inzicht. Dit maakt mij niet alleen een goede gesprekspartner voor de (interne) klant of doelgroep maar stelt mij ook in staat hun wensen en verwachtingen te vertalen naar functionaliteit en techniek.

Allround

Kwaliteiten die mij kenmerken zijn mijn onafhankelijk denken, mijn planmatige aanpak en resultaatgerichtheid. Het is mijn kracht dat ik het hele spectrum van webontwikkeling beheers. Ik ontwerp en bouw al mijn websites zelf en geef advies over zaken als zoekmachinevriendelijkheid, toegankelijkheid, branding en social media.

Bekijk mijn portfolio
Vragen over mijn werk? Neem contact op.

7 dingen over mij

  1. Ik ben een harde werker
  2. Beetje een shopaholic
  3. Ben geïnteresseerd in politiek
  4. Heb meer ideeën dan goed voor me is
  5. Ja, ik ben getrouwd
  6. Heb vier katten en evenveel kinderen
  7. Vind klagende en negatieve mensen heel irritant!

Download mijn cv